مصرف مارچوبه از ابتلا به برخی از سرطانها پیشگیری میکند. میپرسید چرا؟ به خاطر اینکه حاوی ویتامینهای A،C،E،K، کروم و مشتقات سیستئین هست که میزان تولید مولکولهای گلوتاتیون را افزایش میدهد.
اکثر ما ایرانیها عادت کردهایم به خوردن سالاد شیرازی، سبزی خوردن، سبزیجات معمولی و غیره. برای برخی طول میکشد که ذائقهاشان را به سبزیجات دیگری مانند مارچوبه عادت دهند؛ اما این مادهی غذایی خیلی ساده با انواع سالادها ترکیب میشود و در کنار انواع غذاها جا میگیرد و خواص زیادی هم دارد. در این مطلب شما را با گوشهای از خواص مارچوبه آشنا میکنیم.
مارچوبه برای مقابله با یبوست
اگر مدتی است که دستگاه گوارشتان تنبل شده است و یبوست گرفتهاید میتوانید به مارچوبه اعتماد کنید. این سبزی یکی از منابع خوب فیبرهای غذایی است. مارچوبه حاوی فیبرهای محلول و غیر محلول در آب به نام «پکتین» و «موسیلاژ» و غیره میباشد که برای مقابله با یبوست بسیار مفیدند.
به خاطر اینکه این فیبرها آب را به خود گرفته و دفع مواد زائد را از طریق رودهها آسانتر میکنند. در واقع این فیبرها و ترکیبات موجود در ساقهی مارچوبه تنبلی رودهها را از بین میبرند. اگر دچار یبوست هستید میتوانید با مصرف مارچوبه بدون ترس از آسیب رساندن به مخاط رودهها با یبوست مقابله کنید.