برای درمان هموروئید ترومبوزه چه روش هایی وجود دارد؟ کدام روش به بهبودی سریع منجر می شود؟ این بیماری از گونه ای بیماری مقعدی به شمار می آید و همواره در سنین ۳۰ به بالا رخ می دهد. این بیماری به شکل برجستگی کبود رنگ و درد آور در آندودرم مشاهده می شوند، 48 الی 72 ساعت اول درد وحشتناک و شدیدی ایجاد می کنند و پس از آن درد کم می شود، اگرچه بیمار در وهله نخست رجوع نماید مطلوب ترین شیوه درمان هموروئید ترومبوزه به وسیله هموروئیدکتومی با لیزر است.
این روش در حقیقت برداشتن و بیرون آوردن لخته هموروئید ترومبوزه است و توصیه می شود بایستی با لیزر این کار انجام شود یا با حرارت لیزر تضعیف شود چون که عمل جراحی باز یا سنتی دوره بهبودی طولانی تری دارد و در این شرایط شخص بیمار درد و ناراحتی زیادی را بایستی تحمل نماید. با ملاحظه به شناسایی و تشخیص دکتر، مطلوب ترین شیوه درمان این عارضه می توان از شیوه لیزر درمانی یا برداشتن لخته با لیزر را به کار برد.
درمان هموروئید ترومبوزه در ساعات اولیه
اگر برای درمان هموروئید ترومبوزه در ۴۸ ساعت نخست به پزشک رجوع نمود می توان با معالجه های محتاطانه بر این بیماری غلبه کرد. این عارضه همانگونه که بیان شد جمع شدن خون، لخته و ترومبوزه در پیرامون مقعد است. این بیماری بعضی اوقات درد بسیاری دارد ولی گاهی هم به علت پیرامونی که در آن ایجاد شده است درد چندانی ندارد. چنانچه هموروئید ترومبوزه بزرگ نباشد و درد آنچنانی نداشته باشد برای درمان آن بهتر است از روش های خانگی استفاده نمود. با استفاده از داروهایی متخصص جراحی روا می دارد و قرار گرفتن در لگن آب ولرم کم کم این عارضه کوچک شده و درد و ناراحتی ناحیه مقعد کم می شود.
بعضی اوقات هم بیمار دچار به هموروئید ترومبوزه دستخوش ترومبوزه سخت، بزرگ و نیز بسیار درد آور می شود. در این شرایط با ایجاد منفذ در دیوار هموروئید می توان لخته و خون موجود را بیرون کشیده و به میزان چشمگیری از درد بیمار را کاهش داد. منفذی که روی این عارضه ایجاد می شود را می توان به دو روش لیزر یا تیغ جراحی انجام داد. توصیه پزشک متخصصی که با هر دو روش کار کرده است استفاده از لیزر برای درمان هموروئید ترومبوزه است. در کلیه مراحل درمان این عارضه یک رژیم غذایی مطلوب و فیبر دار بسیار حائز اهمیت و کاربردی است.
روش های درمان هموروئید ترومبوزه
برای درمان هموروئید ترومبوزه روش های مختلفی وجود دارد که هر کدام با توجه به نوع و میزان پیشرفت بیماری تجویز می شوند که در زیر به تشریح آن ها خواهیم پرداخت.
درمان دارویی
چنانچه سایز هموروئید میان 1 الی 2 میلی متر باشد، می توان با استفاده از ملین و مسکن به درمان این عارضه پرداخت. پماد ، کرم هایی که خواص دارویی دارند و همچنین شیاف های طبی که حتماً بایستی بر اساس نظر پزشک باشند تا بتوان با خیال راحت از آنها استفاده نمود.
درمان خانگی
در طب سنتی یا تجربه برخی نفرات توصیه هایی در مورد درمان ها در خانه ارائه میگردد، اما خود بیمار بایستی این موارد را بررسی و ریسک عملیاتی کردن این نوع توصیه ها را بپذیرد شاید بهتر شود و یا شاید عوارض جانبی نامتعارفی داشته باشد که حتی سبب عود بیماری گردد، از اینرو لیزر شفا آنها را تایید یا رد نمی نماید.
معالجه با عمل جراحی
در زمان هایی که اندازه هموروئید حداکثر از 2 میلی متر باشد که معمولاً با ایجاد درد همراه است و خود توانایی این را نخواهد داشت که به تنهایی به بهبودی برسد در این صورت فقط می توان با عمل جراحی به درمان هموروئید ترومبوزه پرداخت.
سریع ترین روش درمان هموروئید ترومبوزه لیزر است
این شیوه درمانی خیلی آسان است که می توان به وسیله بی حسی موضعی و در مطب آن را انجام داد. لیزر این عارضه با یک شکاف و با حرارت اشعه های لیزر به پیرامون مقعد انجام می گیرد. بهتر است بدانید که کلیه این شیوه های درمانی بیان شده جواب گوی معالجه فوری و حتمی هموروئید خارجی نیست. تنها شیوه درمان حتمی که شتاب بسیاری در معالجه دارد لیزر این عارضه است که به شکل سرپایی انجام می گیرد همواره با بی حسی موضعی انجام می شود و اصلاً احتیاجی به بستری شدن در بیمارستان ندارد مهمترین مزیت درمان هموروئید ترومبوزه با لیزر این است که بیمار هیچ هراسی از تیغ های جراحی ندارد.
درمان هموروئید ترومبوزه خود به خود صورت می گیرد؟
سؤالی که ممکن برای هر شخصی پیش بیاید این است که آیا درمان هموروئید ترومبوزه خود به خود صورت می گیرد؟ از مواقعی که هموروئید ترومبوزه ایجاد می شود تا مواقعی که لخته خون اسیر شده در این بخش جذب شود میان 3 الی 7 روز زمان می برد. به محض جذب این خون لخته شده بلافاصله درد افت می کند و کم می شود ولی موضوعی که با اهمیت است معالجه سریع و حتمی این عارضه است که سبب ایجاد عارضه هموروئید نشود.
این بیماری گونه ای از هموروئید حاد به شمار می آید. چنانچه آن را به حال خود بگذارید افزون براین که شخص بیمار درد بسیاری را تحمل می کند بعد از طی چند هفته مبدل به گوشت و زائد زائدی می شود. در این صورت در همان روزهای نخست ایجاد این عارضه بهتر است به خالی نمودن خون لخته شده در آن مبادرت نمود. بدین منظور پیشنهاد می شود که به یک پزشک متخصص جراحی و لیزر رجوع نمود.
- هموروئید ترومبوزه
- درد هموروئید ترومبوزه
- علائم هموروئید ترومبوزه
- خونریزی هموروئید ترومبوزه
- دلایل بروز هموروئید ترومبوزه
- درمان سریع هموروئید ترومبوزه
- تغذیه مناسب هموروئید ترومبوزه
- جراحی سنتی هموروئید ترومبوزه
- نقش ورزش در درمان هموروئید ترومبوزه
- مزایا و معایب جراحی لیزر هموروئید ترومبوزه
- مقایسه جراحی سنتی و لیزر هموروئید ترومبوزه