برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه نشستن افراد مبتلا به بیماری های مقعدی به مطلب زیر توجه کنید.
افرادی که به بیماری های نشیمنگاهی مبتلا هستند نسبت به سایر افراد سالم در نشستن یک سری محدودیت ها دارند که در صورت عدم رعایت و مراقبت دچار مشکل و متحمل درد می شوند. در زیر به برخی از نکات که رعایت آن ها موجب تسکیل درد و تسهیل نشستن می شود اشاره خواهیم کرد.
-
نشستن بر روی دستشویی
نشستن بر روی دستشویی ایرانی عمل دفع را تسهیل می کند ولی در صورت استفاده از توالت فرنگی بهتر است از یک چهارپایه کوچک یا وسیله ای استفاده کنید که زانو ها در سطح بالاتری از لگن قرار گیرند. تا در هنگام اجابت مزاج فشار کمتری به مقعد وارد شود. ایجاد زاویه ی 35 درجه بین بدن و زانو ها بهترین حالت است.
-
خودداری از نشستن های طولانی مدت
یکی از پر ضرر ترین کار ها برای افرادی که به بیماری های مقعدی مبتلا هستند نشستن های طولانی مدت است زیرا نشستن موجب تعرق و گرما در ناحیه مقعد می شود که خود تحریک کننده این ناحیه می باشد و موجب درد، سوزش و خارش مقعد می شود.
برای جلوگیری از تجمع خون در ناحیه مقعد و پارگی عروق، پس از هرچند دقیقه نشستن، بایستید یا مدتی را به راه رفتن بگذرانید.
-
استفاده از بالشتک های مخصوص
افرادی که به بیماری های مقعدی مبتلا هستند بهتر است از نشستن در جاهای سفت و تخت خودداری کنند و در صندلی های نرم بنشینند. به این منظور می توانند از تیوپ یا بالشتک های مخصوص بیماری های نشیمنگاهی استفاده کرد و از درد و ناراحتی در هنگام نشستن کاهید.
-
پیشگیری از رطوبت و گرما
رطوبت و گرما موجب تحریک ناحیه شده و بیماری را تشدید می کند. بهتر است ناحیه مقعد را خشک و خنک نگه دارید و به این منظور از پوشیدن لباس زیر های تنگ و چسبان و غیر نخی خودداری کنید. همچنین پس از دفع مقعد را کاملا خشک و تمیز کنید و در صورت خیس شدن لباس زیر آن را عوض کنید.
-
عدم نشستن طولانی در دستشویی
نشستن های طولانی مدت بر دستشویی موجب فشار به رگ های وریدی و تجمع خون در این ناحیه می شود. به ویژه در هنگام دفع و زور زدن این فشار بیشتر شده و موجب درد و گاهی خونریزی می گردد. به همین سبب از کتاب، روزنامه، مجله خواندن و کار با گوشی در مدت زمانی که در دستشویی هستید بپرهیزید.
یک 1 نظر
سورن استور
مطلب بسیار خوبی بود.ممنون