پیش از پرداختن به هزینه درمان فیستول توضیحات مختصری در خصوص آن می دهیم.
فیستول چیست؟
فیستول مقعد اصطلاح پزشکی است که به آلوده شدن بین پوست و باز شدن عضلانی در پایان دستگاه گوارش گفته میشود.این بیماری مقعد در نتیجه یک عفونت در محل پوست مقعد است که معمولا نیاز به درمان دارد.
این بیماری شامل دهانه ای در اطراف مقعد می باشد که گهگاه از آن چرک خارج میشود.
روش های درمانی فیستول
درمان با جراحی سنتی
برای درمان فیسول با روش عمل جراحی سنتی (فیستولوتومی)، ابتدا بایستی توسط میله ای فلزی یک سوراخ داخلی و خارجی ایجاد نموده سپس با استفاده از بلدومتیلن و آب اکسیژنه مجرای فیستول را به طور کامل بیابند.
پس از باز شدن مجرا به طور کامل، از ترمیم خود به خود زخم اطمینان میابند.
درمان با لیزر
لیزر به عنوان بهترین، کم خطرترین و کم تهاجمی ترین روش درمانی برای بیماری فیستول شناخته شده است.
کم و کوتاه بودن دوران نقاهت (حدود ۱ الی ۲ ماه)، خونریزی، درد و عوارض از مزایای این روش می باشد.
به علاوه برای رهایی از درد ناشی از انجام عمل لیزر فیستول احتیاجی به مصرف مسکن های کدئین دار نمی باشد چرا که دچار درد شدیدی نخواهید شد.
در هر دو روش ذکر شده احتمال عود بیماری هر چند کم وجود دارد بطوریکه در عمل جراحی سنتی ( ۵ الی ۱۰ درصد) اما وجود دارد ولی در لیزر فیستول این احتمال نیز کاهش می یابد.
برخی مزایای استفاده از درمان با لیزر نسبت به درمان جراحی سنتی
- سرپایی بودن عمل
- عدم خونریزی و درد
- دقت بالا در حین عمل
- عدم نیاز به بی هوشی
- انجام عمل در مدت زمانی کوتاه
- پائین بودن احتمال بازگشت بیماری
هزینه درمان های فیستول
هزینه درمان فیستول از جمله مواردی است که بیماران در اولین مراجعه به کلینیک آن را پرس و جو می کنند و میخواهند بدانند چه درصدی از آن را بیمه پرداخت می کند.
هزینه درمان با جراحی سنتی وابسته به مهارت پزشک متخصص، کلینیک یا بیمارستان انتخابی متفاوت می باشد. همین طور در صورت نیاز تجهیزات پزشکی هزینه این موارد نیز اضافه خواهد شد و وابسته به نوع بیمه شما و طرف قرارداد بودن آن با بیمارستان امکان کم شدن درصدی از هزینه ها وجود دارد.
هزینه درمان با لیزر فیستول بیشتر از جراحی سنتی نمی باشد و کمی معقول تر است ولی این هزینه نیز وابسته به پزشک، مهارت وی و نوع کلینیک انتخابی شما است.